

RISING STARS IN ENGINEERING IN HEALTH Virtual Workshop | 12.18.2020

WORKSHOP SCHEDULE

| START TIME (EST) | END Time (EST) | DURATION | Session | |
|------------------------|----------------------|----------|--|--|
| 10:30 AM | 10:45 AM | 15 min | Welcome and Introduction | |
| 10:45 AM | 11:45 AM | 60 min | SESSION 1: PREPARING JOB APPLICATION MATERIALS | |
| 11:45 AM | 12:45 PM | 60 min | SESSION 2: GIVING AN EFFECTIVE JOB TALK & CHALK TALK | |
| 12:45 PM | 12:55 PM | 10 min | BREAK | |
| 12:55 PM | 1:50 PM | 55 min | SESSION 3: SETTING UP YOUR LAB FOR SUCCESS | |
| 1:55 PM | 4:30 PM | 2.5 HRS | 20 RISING STARS RESEARCH PRESENTATIONS | |
| 4:30 PM | 5:15 PM | 45 min | One-on-One Mock Interviews | |



RISING STARS IN ENGINEERING IN HEALTH Virtual Workshop | 12.18.2020

RISING STARS RESEARCH PRESENTATION SCHEDULE

| START TIME (EST) | End Time (EST) | DURATION | Track 1 | TRACK 2 |
|------------------------|----------------------|----------|-------------------------------|--------------------------|
| 2:00 PM | 2:15 PM | 15 min | <u>Bethany Almeida</u> | <u>Kelsey Collins</u> |
| 2:15 PM | 2:30 PM | 15 min | <u>Gonca Erdemci-Tandogan</u> | <u>Katherine Hixon</u> |
| 2:30 PM | 2:45 PM | 15 min | <u>Santiago Correa</u> | <u>Connie Wu</u> |
| 2:45 PM | 3:00 PM | 15 min | <u>Elena Sizikova</u> | <u>Elisa Kallioniemi</u> |
| 3:00 PM | 3:15 PM | 15 min | <u>Gloria Bora Kim</u> | <u>Shang Song</u> |
| 3:15 PM | 3:30 PM | 15 min | Tomas Gonzalez-Fernandez | <u>Neda Latifi</u> |
| 3:30 PM | 3:45 PM | 15 min | <u>Giovanni Offeddu</u> | <u>Stephanie Cone</u> |
| 3:45 PM | 4:00 PM | 15 min | <u>Jina Ko</u> | <u>Daniel Abebayehu</u> |
| 4:00 PM | 4:15 PM | 15 min | <u>Leopold Green</u> | <u>Feini (Sylvia) Qu</u> |
| 4:15 PM | 4:30 PM | 15 min | <u>Yvon Woappi</u> | <u>Juan Gnecco</u> |