



RISING STARS IN Engineering in Health

11.19.2021 - 11.20.2021

WORKSHOP SCHEDULE - DAY 1

START TIME (EST)	END Time (EST)	DURATION	Session
8:00 AM	9:25 AM	75 min	Breakfast, Icebreaker, Welcome & Introduction
9:25 AM	12:05 PM	2 HRS 40	Lightning Talk Workshop Breakouts
12:05 PM	1:15 PM	70 min	NETWORKING LUNCH / LIGHTNING TALK EDITING
1:15 PM	1:25 PM	10 min	Remarks from Deans of Engineering and Medicine
1:25 PM	3:25 PM	2 HRS	REWORKED LIGHTNING TALK LIVE PRESENTATIONS
3:25 PM	3:35 PM	10 min	Break
3:35 PM	4:20 PM	45 min	SESSION 1: JUNIOR FACULTY PANEL: JOB APPLICATION PROCESS
4:20 PM	5:05 PM	45 min	SESSION 2: GIVING AN EFFECTIVE JOB TALK & CHALK TALK
5:05 PM	6:00 PM	55 min	SESSION 3: SENIOR FACULTY PANEL: STRATEGIES FOR SUCCESS + CLOSING REMARKS
6:00 PM	8:00 PM	2 HRS	Dinner Reception





RISING STARS IN Engineering in Health

11.19.2021 - 11.20.2021

WORKSHOP SCHEDULE - DAY 2

START TIME (EST)	END TIME (EST)	Duration	Session
8:00 AM	8:55 AM	55 min	NETWORKING BREAKFAST + OPENING REMARKS
8:55 AM	12:15 PM	3 HRS 20	Career Building in Research Workshop
12:15 PM	1:10 PM	55 min	NETWORKING LUNCH
1:10 PM	2:20 PM	70 min	One-on-One Mock Interviews
2:20 PM	2:30 PM	10 min	Break
2:30 PM	4:00 PM	90 min	2020 RISING STARS PANEL: OUR EXPERIENCE IN THE JOB APPLICATION PROCESS
4:00 PM	6:00 PM	2 HRS	Closing Reception